• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

Bianchi. Уютният интериор с богат аромат.

  • Home
  • /
  • Bianchi. Уютният интериор с богат аромат.

ИНТЕРИОР, ОБГЪРНАТ ОТ АРОМАТ НА КАФЕ И ОЩЕ НЕЩО

Интериор - BIANCHI_1

Интериор издържан изцяло в модерен стил. Не голямо помещение, имащо за цел да посрещне ценителите на истинското кафе. Заложихме на естествените материи и неангажиращите материали.

Интериор - BIANCHI_2

Стената на която позиционирахме зоната с ниската мека мебел, е акцента в решението за дизайн. Голямата площ, необработен бетон е идеалното място за лого и вдъхновяващи послания.

СТРАХОТНО МЯСТО - ИНТЕРИОР, ИЗИСКАН ДИЗАЙН И ЕКСПЛОЗИЯ ОТ АРОМАТИ

В този проект за интериорен дизайн, дадохме цялата си енергия да създадем място, каращо те да се върнеш пак и пак. Това не е просто кафене, а източник на вдъхновение и истински истории. Използвахме помещението максимално функционално, спрямо изискванията на собствениците.

Интериор - BIANCHI_3

Различните по вид осветителни тела разнообразяват стилният интериор, придавайки закачлив акцент. В същото време допълват проекта, създавайки завършеност на детайлите.

Интериор - BIANCHI_4

Кътчето с високи столове разположихме с средата на заведението. Фокусът тук е зелената трева по стената и върху масата. Подът е в синхрон с останалия интериор, от саморазливна замазка, наподобяваща бетон. Малките шарени плочици със закачлив детайл, преливат в обстановката, придавайки романтична нотка.

Интериор - BIANCHI_5

В кухнята не трябва да липсва нищо. Погрижихме се всичко да е на мястото си. Отделихме мястото за приемане и издаване на поръчки със стилна кафе машина в ярък жълт цвят. Над хладилника и касата поставихме съдове с кафе, покрити със зеленина. Плочките на стената стигат до тавана, а мекият им цвят създава чувството за чистота. Над бара има три висящи лампи, осигуряващи нужното осветяване.

Интериор - BIANCHI_6

Важно бе за собственичката да има много полици за излагане на продуктите на BIANCI. Интересното тук са подвижните черни плоскости, играещи ролята на меню. Приплъзвайки ги може да отвориш или да затвориш в желаната позиция. На бара не липсва нищо. Бункерите за съхранение са поръчани в цвят старо злато. Изпапахме всеки детайл и акцентирахме на интериор с усещането за домашна обстановка.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE