• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

3D Визуализация

ЗАЩО Е НУЖНА 3D ВИЗУАЛИЗАЦИЯ?

Качествената 3D визуализация представлява реалистично и детайлно изображение.

Представяме нашите проекти именно по този начин. Независимо дали работим по проект за интериорен дизайн или разработваме идея за продуктов дизайн. Държим всичко което правим да е с перфектно качество и да се доближава максимално до реалността.

В основата на качествената 3D визуализация са няколко основни неща: На първо място добрата идея – от там започва всичко. Добрите идеи ги дават дизайнерите. И на последно място – доброто представяне на интериорният или продуктовият проект. Отлично знаем това и се стремим да подобряваме нашите умения в крак с новите технологии, за да сме от полза на вас, нашите клиенти. С тези реалистични изображения вие добивате реална представа как точно ще изглежда исканият от вас интериор или продукт.

С помощта на авторската ни 3D визуализация ще може да видите точният материал или детайл и много лесно ще прецените дали това е търсеният от вас краен резултат.

В повечето случаи предлагаме по няколко дизайнерски решения. Можем да променяме цветове и детайли. Да добавяме и местим архитектурни елементи. За най – оптимално и реално представяне. Така вие имате избор да реализирате мечтите си. Всеки елемент от интериора, рефлектира върху цялостната концепция. Излъчване, стил и силно присъствие. Ние държим на прозрачността и добрите идеи. Подробната 3D визуализация ни помага да стигнем до вашите представи за дом или работно място. Да разберем най – точно дали сме покрили вашите изисквания. Апартамент, къща или работно пространство. Представяме го отлично, чрез реалистично изображение.

Интериорен дизайн и отличната 3D визуализация са неизменно свързани. Предлагаме цялостно решения и пълен пакет от услуги.

ВИЖТЕ КЪДЕ ПРИЛАГАМЕ АВТОРСКИТЕ НИ 3D ВИЗУАЛИЗАЦИИ

С помощта на цялостната 3D визуализация, представяме максимално реалистично идеите си. В свят на технологии и иновации се стремим към най – добри резултати. Другото предимство на реалистичните изображения е, реално заложените материали. Подови настилки, дамаски, осветителни тела, мебели. Всички елементи са съществуващи и реални.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE