• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

Ремонт и довършителни работи

Предстои ви ремонт? Имате проект за интериорен дизайн на жилище, офис, хотел. Не подценявайте тези няколко последни етапа. За да се чувствате добре в новите помещения, идеята за интериора трябва да е реализирана перфектно. Организацията покрай започването на един ремонт е свързана време и доста нерви.

Ние, и екипът ни от професионалисти за извършване на ремонт и довършителни работи, държим на отличната организация. Смятаме това за естествено продължение от създаването на проект до неговата перфектна реализация.

Всеки един етап на процеса – от идеята за интериора до последния детайл, следим и контролираме до най – малката подробност. Изпълняваме собствените си проекти бързо, качествено и ви гарантираме отличен резултат.

Качественият ремонт, зависи от много фактори и тук е нашата задача: да създадем вашият мечтан интериор.

Ремонт е думата плашеща мнозина. Веднъж в живота си всеки се е заемал с това начинание. Този процес не е лека задача за хора, които не са се занимавали с това. Ние предлагаме освен проектиране и изпълнение. Какво по – хубаво от това!

Знаем това отлично. Професионалният ни опит, в сферата на ремонтната дейност покриват всички изисквания, като изграждане на електро инсталации, ВиК, шпакловки, замазки и много други.

Работим в затворен цикъл от услуги за да задоволим и най – малките ви нужди. Преди започването на същинският ремонт се запознаваме с всички особеностите на помещенията. Знаем точно какъв ефект искаме да постигнем. Не губите време в търсене на нова фирма, в обяснения и изяснения. Освен това пакетната услуга гарантира не само по-високо качество, но и по-изгодна за вас цена. А времето и парите са ценни фактори, нали?

Доверявайки се на професионалист, несъмнено ще спечелите много. А качественият ремонт, ви гарантира комфорт за дълги години напред.

КОЛКО БИ ВИ СТРУВАЛ КАЧЕСТВЕНИЯТ РЕМОНТ

Изготвяме количествена сметки за всички ремонти, съобразени изцяло с проекта за интериорен дизайн. В зависимост от заложените материали, остойностяваме всеки етап от процеса. По този начин добивате обща картина, какво и колко ще ви струва. Цената може да бъде променлива величина, защото зависи от много фактори. Правим анализ на важните неща във всеки проект, а именно: В някой случай клиентът държи на прекалено скъпи материали, като мазилки, подови настилки и прочие. Ние се стремим да създадем равновесие между цена и качество.

РЕМОНТ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ. КАКВО ВКЛЮЧВА УСЛУГАТА

За един ремонт се изисква най – вече професионализъм. Може да разчитате на нас за бърза и качествена организация. Професионалният ни екип покрива всеки етап от процеса. Доверявайки ни се, може да бъдете спокойни за отличната реализацията на интериора. Последователността на процесите е от изключително значение. Знанието или не знанието на всяка операция, както и тяхната последователност, могат да доведат до пълна катастрофа. За това, е много важно да доверите ремонта си на професионалисти.

БУТАНЕ И КЪРТЕНЕ

Бутане, къртене, ремонт

РЕКОНСТРУКЦИЯ

Реконструкцията е важен етап от всеки ремонт. Почти винаги се налага да бъдат преместени елементи от архитектурата. Всички промени се правят съгласно позволените конструктивни наредби.

Ел, ВИК, ОВК

Изграждането на инсталации е важен етап. Всички операции се залагат и извършват в началото на всеки ремонт. Отличното изпълнение полага основите на последващите стъпки за реализация на проекта.

ИЗГРАЖДАНЕ

Изграждане и строителство

НАСТИЛКИ И ОБЛИЦОВКИ

Настилки и облицовки

ДЕКОРИРАНЕ НА СТЕНИ

Декорирането придава акцент в интериора. За всеки проект е важно да има елемент, определящ стил и присъствие. Използваме различни методи и материали. Рисунки, светещи стени, камък и много други страхотни идеи, вдъхващи живот с уникалния си дизайн. Творчески процес, неизменна част от ремонта и реализацията на интериори. Доверете се на усетът ни за красота и изящество.

МОНТАЖИ

КРАЙНИЯТ РЕЗУЛТАТ

Качествените услуги, доволните клиенти и техните усмивки са нашата награда. Когато започваме ремонт, държим да уточним всички подробности, около етапите и процесите на изграждане. Има правила от които няма как да се избяга. Ние, държим всичко да е ясно и разбираемо, както за нас, така и за вас. Работим в екип, с изградено доверие и лоялност.

От проектирането на интериорен дизайн до същинският ремонт, съществува тънка линия наречена професионализъм. Още в началото на идеята, зародила се за дизайна, ние мислим за последващите ремонтни дейности и обзавеждане. Прецизираме всеки детайл, така че да се усвоим бюджета максимално точно.

Крайният резултат: Максимална функционалност, комфорт, стил. Не се колебайте да доверите ремонта на един човек, който да отговаря за целия процес. По този начин си гарантирате спокойствие. Авторският надзор е най-доброто решение при всички стъпки от изпълнението.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С МАГИЯТА "ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН"

В авторското ни портфолио ще ви запознаем с целият процес по реализацията на проекти. От самото начало до края. Проектиране, 3D визуализация, ремонт и добършителни работи, мебели и обзавеждане.

Портфолио

Разнообразие от стилове с подчертан характер. Интериорни решения, променили живота на много хора.

Създаването и реализацията на жилищен интериор, трябва да олицетворява характера на обитателите му. Стараем се да задоволим всички изисквания за функционалност и уют в проектите ни за апартаменти и къщи.

Жилищен интериор

Обществените интериори изискват специален фокус. Когато проектираме пространства от публичният сектор, акцентираме върху естеството на бизнеса. Дизайнът трябва да говори……

Обществен интериор

Магията интериорен дизайн е всичко онова, което ни кара да припознаем дадено място, като свое. Независимо, дали търсим домашна атмосфера, комфортна работна среда или място за релакс, заобикалящата ни атмосфера влияе на настроението ни. Ние знаем как да създаваме красиви места, олицетворяващи и говорещи за обитателите си. Имаме изграден стил и характерна разпознаваемост. Работим екипно и се стараем да погледнем през погледа на всеки клиент. Тънките моменти, като ремонт и реализация на проекти са признанието, даващо ни правото да творим без граници и бариери. Създаваме истински проекти, а не просто картинки. Предлагаме съвкупност от услуги, с вече изградена последователност. По този начин, доверявайки ни се, няма да имате нужда от нищо друго, освен да проследите процесите по реализация. Интериорен дизайн и качествен ремонт.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE