• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

Ремонт и довършителни работи

Предстои ви ремонт? Имате проект за интериорен дизайн на жилище, офис, хотел. Не подценявайте тези няколко последни етапа. За да се чувствате добре в новите помещения, идеята за интериора трябва да е реализирана перфектно. Организацията покрай целия процес е свързана време и доста нерви.

Ние, и екипът ни от професионалисти държим на отличната организация. Смятаме това за естествено продължение от създаването на проект до неговата перфектна реализация.

Следим и контролираме всеки етап от реализацията. Изпълняваме собствените си проекти бързо, качествено и ви гарантираме отличен резултат.

Качественият ремонт, зависи от много фактори и тук е нашата задача: да създадем вашият мечтан интериор.

Ремонт е думата плашеща мнозина. Веднъж в живота си всеки се е заемал с това начинание. Този процес не е лека задача за хора, които не са се занимавали с това. Ние предлагаме освен проектиране и изпълнение. Какво по – хубаво от това!

Знаем това отлично. Професионалният ни опит, в сферата на ремонтната дейност покриват всички изисквания, като изграждане на електро инсталации, ВиК, шпакловки, замазки и много други.

Работим в затворен цикъл от услуги за да задоволим и най – малките ви нужди. Преди започването на същинският ремонт се запознаваме с всички особеностите на помещенията. Знаем точно какъв ефект искаме да постигнем. Не губите време в търсене на нова фирма, в обяснения и изяснения. Освен това пакетната услуга гарантира не само по-високо качество, но и по-изгодна за вас цена. А времето и парите са ценни фактори, нали?

КОЛКО БИ ВИ СТРУВАЛ КАЧЕСТВЕНИЯТ РЕМОНТ

Изготвяме количествена сметки за етапите от ремонта, съобразени изцяло с проекта. В зависимост от заложените материали, остойностяваме всеки процес. По този начин добивате обща картина, какво и колко ще ви струва. Цената може да бъде променлива величина, защото зависи от много фактори. Правим анализ на важните неща, като се стремим да създадем равновесие между цена и качество.

РЕМОНТ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ. КАКВО ВКЛЮЧВА УСЛУГАТА

За един ремонт се изисква най – вече професионализъм. Може да разчитате на нас за бърза и качествена организация. Професионалният ни екип покрива всеки етап от процеса. Доверявайки ни се, може да бъдете спокойни за отличната реализацията на интериора. Последователността на процесите е от изключително значение. Знанието или не знанието на всяка операция, както и тяхната последователност, могат да доведат до пълна катастрофа. За това, е много важно да доверите ремонта си на професионалисти.

БУТАНЕ И КЪРТЕНЕ

Бутане, къртене, ремонт

РЕКОНСТРУКЦИЯ

Реконструкцията е важен етап от всеки ремонт. Почти винаги се налага да бъдат преместени елементи от архитектурата. Всички промени се правят съгласно позволените конструктивни наредби.

Ел, ВИК, ОВК

Изграждането на инсталации е важен етап. Всички операции се залагат и извършват в началото на всеки ремонт. Отличното изпълнение полага основите на последващите стъпки за реализация на проекта.

ИЗГРАЖДАНЕ

Изграждане и строителство

НАСТИЛКИ И ОБЛИЦОВКИ

Настилки и облицовки

ДЕКОРИРАНЕ НА СТЕНИ

Декорирането придава акцент в интериора. За всеки проект е важно да има елемент, определящ стил и присъствие. Използваме различни методи и материали. Рисунки, светещи стени, камък и много други страхотни идеи, вдъхващи живот с уникалния си дизайн. Творчески процес, неизменна част от ремонта и реализацията на интериори. Доверете се на усетът ни за красота и изящество.

МОНТАЖИ

КРАЙНИЯТ РЕЗУЛТАТ

Качествените услуги, доволните клиенти и техните усмивки са нашата награда. Когато започваме ремонт, държим да уточним всички подробности, около етапите и процесите на изграждане. Има правила от които няма как да се избяга. Ние, държим всичко да е ясно и разбираемо, както за нас, така и за вас. Работим в екип, с изградено доверие и лоялност.

Крайният резултат: Максимална функционалност, комфорт, стил. Не се колебайте да доверите ремонта на един човек, който да отговаря за целия процес. По този начин си гарантирате спокойствие. Авторският надзор е най-доброто решение при всички стъпки от изпълнението.

РАЗБЕРЕТЕ ОЩЕ

В авторското ни портфолио ще ви запознаем с целият процес по реализацията на проекти. От самото начало до края. Проектиране, 3D визуализация, ремонт и добършителни работи, мебели и обзавеждане.

Портфолио

Разнообразие от стилове с подчертан характер. Интериорни решения, променили живота на много хора.

Създаването и реализацията на жилищен интериор, трябва да олицетворява характера на обитателите му. Стараем се да задоволим всички изисквания за функционалност и уют в проектите ни за апартаменти и къщи.

Жилищен интериор

Обществените интериори изискват специален фокус. Когато проектираме пространства от публичният сектор, акцентираме върху естеството на бизнеса. Дизайнът трябва да говори……

Обществен интериор

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE