• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

Проектиране и авторски идеи с реализация.

Проектиране и авторски идеи за вътрешни пространства, на кратко какво да очаквате.

Това е професия занимаваща се разпределението, обзавеждането и декорирането на помещения с различно предназначение. Независимо дали става въпрос за проектиране на дом или обществени площи, функционалното разположение на всеки елемент от обзавеждането е изключително важен етап. Съществена част е и подборът и съчетанието на подходящите мебели, техният комфорт и материал. Декорацията е финалният щтрих, придаващ завършеност и подчертан облик.

Ние „InteriorSol“, дълги години вършим това и знаем, че необходимостта от такъв вид услуга е абсолютно задължителна за всеки апартамент, магазин, заведение, хотел или офис. Ако сте решили да ремонтирате сами, знайте че сте се захванали с трудно и сложно начинание. Работата със специалист по проектиране ще ви спести много нерви и непредвидени разходи.

ИДЕЕН ПРОЕКТ

Проектиране. Идеен проект

Идейният проект е началния етап, при който обсъждаме вашите виждания и нашите идеи. По този начин сформираме цялостната концепция за проекта.

РАБОТЕН ПРОЕКТ

Проектиране. Работен проект.

Работният проект представлява техническа документация с подробно описание на всички етапи за реализацията.

ПОДБОР НА МАТЕРИАЛИ

Проектиране_2

Подбираме материалите за всеки интериор, според поставаният ни бюджет. Познаваме и работим с водещите доставчици на плочки, паркет, дамаски, тапети, мазилки и много други. Съобразявайки се с всички елементи в интериора, съчетаваме цветове и материали, постигайки перфектен резултат.

АВТОРСКИ НАДЗОР

Проект на апартамент_9

Авторският надзор е финалният момент на който държим и проследяваме във всеки етап. Проследяваме всички процеси по реализацията.

РЕМОНТ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ

Проектиране. Ремонт.

Качественият ремонт е ключов етап от проектирането. Следим и контролираме процесите по монтажа и реализацията.

3D ВИЗУАЛИЗАЦИЯ

Дизайн на хол и кухня

Визуализациите дават точна представа за това как би изглеждал желаният интериор. Използването на реални материали е важна част от нашата работа.

СЪЧЕТАНИЕ НА ЦВЕТОВЕ

Проект на апартамент_10

Отличното съчетание на цветове е изклчюително важно. В проектирането на интериори залагаме на синхронът между материали и цветове. Във всеки проект за вътрешен дизайн подбираме внимателно всеки елементит, за постигане на желаният от вас резултат.

МЕБЕЛИ И ОБЗАВЕЖДАНЕ

Проект на апартамент_6

Изработката не мебели по индивидуален проект, дава свобода за избор на цветове и материали. Обзавеждането съобразено с мястото и освояването на всяко кътче, е гаранция за комфорт във всеки интериор.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE