• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

Жилищен интериор за апартаменти и къщи

Жилищен интериор вдъхновен и създаден за ваши дом. Дали това е къща, или апартамент, нашата задача е да го превърнем във вашето място за живеене.

Разглеждайки ги по отделно, можем да кажем, че и двата типа жилища са строго индивидуални. Имат своята индивидуалност и се нуждаят от прецизен и детайлен проект.

 

Когато проектираме жилищен интериор се стремим да изпълним всички изисквания на обитателите му. Удобството и комфорта са от изключителна важност. Местоположението пък играе важна роля за стила на интериора. Големината, архитектурните особености и височината на таваните определят характера на помещенията.

Възлагайки на нас проектирането на вашата къща или апартамент ще осъществите мечтата си за уютен дом. Всеки знае колко е важно да се прибереш след изморителен ден и да почувстваш облекчение и топлина. Ние постигаме това с всеки проект за интериорен дизайн. Целта е да намерим допирната точка между вашите очаквания и нашите знания.

Проектираме и реализираме проекти за жилищен интериор, които пасват на начинът ви на живот.

 

ПРОЕКТИРАНЕ И РЕАЛИЗАЦИЯ НА ИДЕИ ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Лятно уханиеСтрахотен свеж полъх. Интериор съчетал в себе си топли нюанси в беж. Зелени акценти, геометрични фигури и огледала. Целият дизайн допринася за една истинска хармония.

Интериорен дизайн " Къща с много лица" - жилищен интериор

Интериор на къща, съчетал в себе си много мекота, комфорт и сбъднати мечти. Преплитане на стилове, уют и вдъхновение. Това е жилище, в което всеки би искал да живее. Дърво и лъскави повърхности, съчетание на топли и меки цветове. Страхотно е да си у дома!

Интериор на апартамент "Усещане за лекота"

Поредното доказателство, че средиземноморският стил, може да се прилага и в интериори за градски апартаменти. Когато комбинацията между елементи е премерена,отличният дизайн е налице. Направихме голямо преустройство. Изградихме стени и зазидахме врати. Отново заложихме на естествените материали и всежите акценти. Разгледайте всички подробности по преобразяването, както и етапите от изграждането на интериора.

Интериор на хол "Близо до природата"

Страхотно е да усещаш природата близо до теб. Холът е помещение в което прекарваме повече от времето си, когато сме у дома. В този проект за жилищен интериор, създадохме дизайн на хол от естествени материали. Там където не успяхме (елементите от зелена трева), използвахме изкуствена, постигайки максимално добър ефект. Мебелите са от естествен фурнир, а дамаските в топли, земни цветове.

Интериор в червено

"Малкото жилище" Интериор на малък апартамент

Интериорен дизайн "Модерната класика"

Интериорен дизайн "На горния етаж"

"Дом извън града" Интериор на къща

Последен етаж - Интериорен дизайн на мезонет

Интериорен дизайн на мезонет в гр.София. Наблегнахме на свежите цветове и хитовият за 2017 зелен цвят. Обзавеждането е от естествен дъб в подбодящ цвят. Дамаските са изцяло от памук и лен. Използвахме декоративни камъни за акценти в интериора. Стилът и дизайна на жилището подчинихме на модерен с Vintage стил. Заложихме на свежо излъчване и модерна визия.

Интериорен дизайн "Дърво и камък"

Обичаме когато всичко в интериора е точно на мястото си. Този апартамент съчетава едновременно строгост и препратки към природата. Естествените материали дават усещането за комфорт, а строгите цветове заковават погледите. И като че ли се питате: какво става тук? Интериорен дизайн, съчетание на топло и студено, мекота и дързост – отлична комбинация.

Интериорен дизайн в средиземноморски стил

Лилаво, зелено и бяло като преплитане на летен полъх с галещите слънчеви лъчи. Задачата ни бе, да направим жилищен интериор с препратки към Средиземноморието. В интериорниятдизайн съществуват правила, които не винаги спазваме. Важното е крайният резултат да е съвършен. Заложихме на уют и комфорт. Използвахме любимите цветове на собствениците.

Силата на контрастите - Интериорен дизайн

Модерен интериор.

Интериорен дизайн на къща в перлата на Изтока - Доха, Катар

Екзотика в модерен градски интериор

"Да разширим къщата" Вътрешен дизайн на пристройка

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE