• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

Интериорен дизайн – Дърво и камък

АПАРТАМЕНТ С ДИЗАЙН ВДЪХНОВЕН ОТ ЕСТЕСТВЕНИТЕ МАТЕРИАЛИ

Апартамент с дизайн вдъхновен от естествените материали и тяхната красота. Изцяло подчинен на модната вълна. Съчетахме дърво и камък в едно модерно, градско жилище. Завладяващи меки тонове и изяществото. Интериорен дизайн за ценители. Създадохме проекта в тъмен и светли тонове. Съчетанието между модерното и уюта, превърнаха този апартамент в истински дом.

Интериор на апартамент с кухня и трапезария

В зоната за релакс, предвидихме голям комфортен диван, изработен изцяло по индивидуален проект. Дамаската е от естествена материя със възможност за сваляне и почистване. Подът е от естествен паркет в тъмен цвят. На стената предвидихме тапети, които придават изключителен уют. Пердетата са в подходяща гама с останалия дизайн в апартамента.

Интериор на хол в апартамент.

Кухня в апартамент с вградени уреди.

Кухнята е от отворен тип, свързана с трапезарията и хола. Всички електроуреди са вградени. Обзавеждането в апартамента проектирахме от MDF. И тук, съчетахме двете цветови комбинации. Красотата на естественото дърво е чудесно подчертана от белите гланцови повърхности. Предната част на бара осветихме със скрито осветление. Плота, разстояниетомежду горния и долния ред шкафове, както и колоната предвидихме от естествен камък.

Трапезария на апартамент.

Наблегнахме на отделянето на различните зони – кухня, трапезария и хол. Без това да тежи на цялостната концепция. Висящите лампи, разделят двете помещения едно от друго. Тях изработихме от метални въжета и естествено дърво. Трапезарната маса е в бяло със стъклен плот и столове с подходящ дизайн. Отворените площи в жилищата, винаги са били предпочитани от много хора. Това постигнахме и тук.

Искахме да създадем апартамент с дизайн, съчетаващ лекота и строгост. Горният ред шкафове в трапезарията са със светещи врати и нарисувани клони на дървета. Между долния и горния ред, предвидихме огледален гръб, който придава усещане за пространство. На пода, освен в кухненската част и баните, монтирахме паркет. Преградната колона облицовахме с декоративни камъчета в мръсно бял цвят. Осветителните тела са по индивидуален проект. Всички елементи в този апартамент създадохме индивидуално, влагайки много фантазия и професионализъм.

ПРЕДИ

Хол и трапезария в апартамент

Трапезария и кухня в апартамент

Хол в апартамент

Кухня в апартамент

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE