• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

Продуктов дизайн

Продуктовият дизайн е неразделна част от живота и ежедневието ни.

Силната му връзка с вътрешния дизайн и присъствието във всеки интериор го прави необходимост. Огледайте се! Всяка вещ е създадена с определена цел. Добре проектирана и с отличен дизайн, прави ежедневието ни някак по-леко.Ние създаваме отличен синхрон между човека и заобикалящия го свят.

Целта ни е да подобрим качеството на живот на всеки от нас, създавайки изделия със съвършен дизайн. Независимо дали са предназначени за бита или за обществено ползване. Продуктов дизайн с мисъл за по – добро бъдеще и комфортен живот.

Нека ви разкажем малко повече, какво за нас е продуктов дизайн. Това е процес на създаване и разработване на нови продукти за промишлеността. Този процес може да бъдат в различни направления.

Ние разработваме основно, продукти свързани с интериорният дизайн. Това са мебели, осветителни тела, санитарна керамика и обзавеждане, черна и бяла техника, уреди за домакинството и много други. Дългогодишният опит в интериорният дизайн ни тласна по естествен начин да започнем да се занимаваме именно с това. Ние знаем какво е функционалност и удобство. Познаваме добре различните материали и техните характеристики.

Ако искате да разнообразите бизнес производството си с нови изделия или търсите нова визия за вече произведени артикули, потърсете ни, ние обичаме новите проекти и ще се радваме да направим това за вас.

Разработените продукти представяме и с висококачествена 3D визуализация, което е от огромно значение при създаването на нова визия в сектора продуктов дизайн.