• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

Мебели и обзавеждане

Мебели и обзавеждането в главната действаща роля за вашият интериор . Критериите ви и нуждите в едно с вижданията ви за начинът по който да изглежда дадено помещение, са нашата задача. Материалите, цветовете и декорите, са много и разнообразни. Ценови диапазон, механизми за отваряне и много други фактори рефлектират върху крайната цена за изпълнението на проекта.

В „InteriorSol” предлагаме индивидуални решения за интериорен дизайн. Проектираме мебели и доставяме обзавеждане. Вярваме, че след като са вложени време, усилия и средства в създаването на уникално интериорно решение, пасващо точно на вашия начин на живот, е важно то да бъде реализирано максимално добре. В повечето случаи това не може да се постигне с мебели, закупени от търговската мрежа.

ЗАЩО ДА ПОВЕРИТЕ ЗАДАЧАТА НА НАС?

Като създатели на интериорни решения, знаем най-добре каква е необходимостта ви. Ще ви спестим време. Ще подберем най – добрите варианти за обзавеждане, спрямо бюджета ви. Работим с разнообразни доставчици, в различни сфери на обзавеждането. Комбинираме различните материали за, спрямо вашите изисквания за визията в интериора.

Следим последните тенденции в интериорния дизайн и създаваме мебели, които изразяват индивидуалността ви.

КОРПУСНА МЕБЕЛ

Предлагаме проектиране и дизайн на всякакъв вид корпусна мебел. Кухни, спални, гардероби и много други. Изпълняваме всичко, както по индивидуален проект, така и доставяме готови мебели.

Мебели. Кухни

ДАМАСКИ

Разполагаме с широка гама дамаски. Подбираме ги съобразно интериорния проект и вашия бюджет. Комбинираме всичко в подходящи цветове и материи.

Дамаски, пердета, текстил

ДУШ КАБИНИ И ПРЕГРАДИ

Обичаме да отделяме сухата от мократа зона в банята. За целта използваме стъклени прегради. Отваряеми или плъзгащи, с мат или прозрачно стъкло, това избирате вие.

Душ кабини и прегради

ОСВЕТЛЕНИЕ

Обикновено избягваме стандартните осветителни тела. Развихряме фантазията си до неузнаваемост. Осветлението в интериора е водещо за усещането и уюта.

Осветление

МЕКА МЕБЕЛ

Работим с широка гама продукти за нуждите на всеки клиент. Доставяме, както готови дивани, така и изработваме по индивидуален проект.

Мека мебел

ПЕРДЕТА

Пердетата придават изключителен уют. Всички мебели и завеси, подбираме с внимание и прецизност. Всеки елемент в интериорният дизайн трябва да е на точното място и в точния цвят.

Завеси

КУХНЕНСКИ МИВКИ

Кухненските мивки от технически камък са последно поколение иновативни технологии. Те могат да бъдат бижуто във всяка кухня.

Кухненски мивки

МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ

Проектираме, достявме и монтираме мебели за баня от различни материали. Когато проектираме даден интериор, предвиждаме всичко в банята да е съобразено с останалия дизайн.

Мебели за баня

ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ

Изборът на обзавеждане за баня е разнообразен. Работим с всички марки на пазара, за да задоволим максимално вашите изисквания за дизайн и удобство.

Обзавеждане за баня

РЕСТАВРАЦИЯ НА МЕБЕЛИ

Когато си заслужава да запазим някоя мебел и да и вдъхнем нов живот, го правим с удоволствие. Можем да тапицираме и пребоядисаме старите мебели.

Реставрация на мебели

ВРАТИ

Вратите могат да бъдат търсеният ефект. Предлагаме различни варианти. Работим с водещите доставчици, както и по индивидуален проект.

Врати

ВАНИ

Ваната е място за релакс. В комбинацията с хидро и аеро масаж, може да превърне банята в райското кътче на всеки дом.

Вани

НАСТИЛКИ И ОБЛИЦОВКИ

Настилките и облицовките дават обликът на всяко помещение. Гранитогрес, паркет или мокет, на каквото и да се спрете, ще го подберем според вашият вкус.

Настилки

СТОЛОВЕ И КРЕСЛА

Столовете и креслата са много важна част от интериора. Предлагаме различни варианти на различни марки, както и изработваме по индивидуален проект.

Столове и кресла

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE