• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

Мебели и обзавеждане

Мебели и обзавеждането в главната действаща роля за вашият интериор . Критериите ви и нуждите в едно с вижданията ви за начинът по който да изглежда дадено помещение, са нашата задача. Материалите, цветовете и декорите за мебели и обзавеждане, са много и разнообразни. Ценови диапазон, механизми за отваряне и много други фактори рефлектират върху крайната цена за изпълнението на проекта.

В „InteriorSol” предлагаме индивидуални решения и проектиране, мебели и обзавеждане, както и доставката и монтажа им. Вярваме, че след като са вложени време, усилия и средства в създаването на уникално интериорно решение, пасващо точно на вашия начин на живот, е важно то да бъде реализирано максимално добре. В повечето случаи това не може да се постигне с мебели, закупени от търговската мрежа.

Защо да поверите задачата за мебели и обзавеждане и изработката им на нас? Като създатели на интериорният дизайн, знаем най-добре каква е необходимостта ви. Ще ви спестим време. Имаме точна представа от какви материали трябва да бъдат. Работим с най-добрите доставчици – ще ви спестим и средства. Следим последните тенденции в интериорния дизайн и създавам за вас мебели (включително и мека мебел), които изразяват индивидуалността ви и са функционални.

Поверете ни проектирането на интериорът ви, както и производството на мебели и обзавеждане.