• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

Вътрешен дизайн и проектиране

ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН. ИДЕИ С БЪДЕЩЕ.

Вътрешен дизайн или още наричан, интериорен дизайн, са на практика едно и също. Това е професия занимаваща се разпределението, обзавеждането и декорирането на вътрешни пространства. Ние „InteriorSol“, дълги години вършим това и знаем, че необходимостта от такъв вид услуга е абсолютно задължителна за всеки апартамент, магазин, заведение, хотел или офис. Ако сте решили да ремонтирате сами, знайте че сте се захванали с трудно и сложно начинание. Работата с професионалист по вътрешен дизайн ще ви спести много нерви и непредвидени разходи.

НУЖДАТА ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТ

Идеите който ще ви дадем ще превърнат мечтите ви в реалност. Нуждата от проектиране и вътрешен дизайн е съвкупност от хармония и стил, която всеки от нас заслужава. Защо да се лутате в безброй магазини и да се опитвате да комбинирате различни мебели? Доверявайки се на нас, ще бъдете спокойни. Времето и средствата са важен фактор в ежедневието ни. Ние знам как да разпределим всичко премерено и с лекота.

Вътрешен дизайн, разглеждан като начин на живот, спестява безброй излишни нерви и хаотични движения. Съобразявайки се изцяло с вашите потребности, ще обособим всяко кътче възможно най-добре.

Създаваме и реализираме интериори, олицетворяващи вашата същност. Вашите изисквания и нуждата от комфорт са важна част от процесът наречен проектиране на интериори.

ПРОЕКТИРАНЕ И РЕАЛИЗАЦИЯ.

Отличната ни връзка с най-добрите производители и вносители на материали за нашите интериорни проекти, както екипът ни от професионалисти за ремонт, ви гарантират сигурен успех.

Ние знаем отлично как да организираме всеки етап от създаването на проекта до отличната му реализация. Точно за това, предлагаме комплексна услуга – от проектиране, през изпълнение на строително – ремонтната дейност, до обзавеждате. По този начин вие получавате един качествен проект за вътрешен дизайн, съобразяваме се с всички ваши изисквания. Заедно с това създаваме нужните ви зони в съвкупност от цветове и комфорт.

ПРОЦЕСИТЕ В ПРОЕКТИРАНЕТО

Процесите по създаване на даден интериор, започват от насоките които ни давате. В най – общи линии това са предпочитания за цветове, мебели и стилове. Обединявайки се около тези три фактора, ще предложим най – доброто за вас. Определянето на бюджет също рефлектира върху цялостният интериорен проект.

Опирайки се на тези важни точки, ще създадем вътрешен дизайн на оптимална цена и със зашеметяваща визия. Ето това наричаме професионализъм. Премерена доза от всичко – иновативно мислене и креативни идеи.

ИДЕЕН ПРОЕКТ

Идеен проект

РАБОТЕН ПРОЕКТ

Технически чертежи са част от перфектната реализация на всеки интериор. Това включва подробни описания на ремонтната дейност, обзавеждането и много други.

 

Работен проект

ПОДБОР НА МАТЕРИАЛИ

Подбираме материалите за всеки интериор, според поставаният ни бюджет. Познаваме и работим с водещите доставчици на плочки, паркет, дамаски, тапети, мазилки и много други. Съобразявайки се с останалите елементи от проекта, съчетаваме цветове и материали, постигайки вътрешен дизайн с перфектен резултат.

Подбор на материали

АВТОРСКИ НАДЗОР

Авторският надзор е финалният момент от проектирането. Това е много важен етап, който трябва да се следи от професионално око. Ние проследяваме всички процеси по реализацията. Независимо дали сте избрали да изпълним възложеният ни вътрешен дизайн или не, ние се ангажираме с процеса по реализацията.

3D ВИЗУАЛИЗАЦИЯ

Вътрешен дизайн

РЕМОНТ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ

Качественият ремонт е от огромно значение за реализацията на всеки проект.  Предлагаме изпълнение на всеки един от етапите свързани с реализацията.

Ремонт и довършителни работи

СЪЧЕТАНИЕ НА ЦВЕТОВЕ

Отличното съчетание на цветове е изклчюително важно. В проектирането на интериори залагаме на синхронът между материали и цветове. Във всеки проект за вътрешен дизайн подбираме внимателно всеки елементит, за постигане на желаният от вас резултат.

Съчетание на цветове

МЕБЕЛИ И ОБЗАВЕЖДАНЕ

Изработката не мебели по индивидуален проект, дава свобода за избор на цветове и материали. Обзавеждането съобразено с мястото и освояването на всяко кътче, е гаранция за комфорт във всеки интериор.

Мебели и обзавеждане

ЖИЛИЩЕН ИНТЕРИОР

Жилищните пространства изискват специално внимание и прецизно проектиране. За нас, реализацията на вътрешен дизайн за къщи или апартаменти е лесна задача. Доверете ни се. Ще проектираме бъдещият ви дом!

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН НА АПАРТАМЕНТИ

Последен етаж - Интериорен дизайн на мезонетАпартаментите са предпочитано място за живеене от много хора. Този тип жилища имат своите плюсове и минуси. Проектирането и реализацията на интериор за апартамент има своята специфика. Общо казано ги разделяме на малки, средни и големи. Съобразяваме се с нуждите на всеки член от семейството за което създаваме конкретният интериорен дизайн.

Интериор на апартамент "Усещане за лекота"  Модерен интериор. Дизайн на апартамент в София.

ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ НА КЪЩИ

Съчетаваме различни стилове и цветове, създавайки вътрешен дизайн за вашият дом. Къщите са интересна и многолика част от работата ни. Проектираме всяко кътче тематично и точно по предназначение. Независимо дали е градски или ваканционен имот, на море или планина, ще се съобразим с всеки елемент. Нека превърнем домът ви в място за релакс и спокойствие.

Интериорен дизайн на къща в Карат.  Интериор. Проектиране на пристройка.

ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРИОР

Предлагаме ви индивидуални решения и вътрешен дизайн за обществени пространства. Нека бизнесът ви говори сам за себе си. Вашите клиенти са и наши. Бъдете смели, дръзки и забележими. Ще проектираме лицето на вашият бизнес!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE