• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

Интериор на апартамент „Усещане за лекота“

Един интериор събрал в себе си толкова лекота и усещане за уют, че ти се иска да влезеш и да не излезеш с часове. Естествените материи те обгръщат и галят сетивата ти. Апартамент с изтънчен дизайн и полъх на свобода и много вдъхновение.

Подовите настилки са от естествено масивно дърво. Мебелите също са изработени в концепцията на интериора. Боядисани с бяло и с тематични орнаменти. Средиземноморски полъх и прокрадващи се слънчеви нотки. Комбинация на бяло, синьо и жълто в един интериор на апартамент. Дървените греди създават двусмислена символика. Боядисани и обработени по специален начин, те не натоварват а сякаш допълват те карат да се размечтаеш.

Жълтия диван в хола е като цветно петно, в комбинация с малки възглавнички със закачлив десен. Осветителните тела в цялото жилище са леки и ефирни, даващи възможност на светлината да подчертае всеки детайл.

Кухнята, трапезарията и холът са поместени в едно помещение. В зоната за хранене има отделен кът за вино и специални моменти.

Сивите стени и декоративните тухлички присъстват като допълнителен акцент в целия интериорен дизайн на този страхотен апартамент.