• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

Авторски надзор – важен момент който не трябва да се пренебрегва. Както всеки професионалист и ние се стремим да постигнем максимално добър резултат при създаването и изпълнението на нашите интериорни проекти. Независимо дали ние изпълняваме даденият интериор, държим да присъстваме на всеки един от етапите на изпълнението му. Да даваме съвети и насоки за  максимална ефективност, защото познаваме изключително добре спецификата на тази работа.

Знаем колко е важно да се осъществява авторски надзор, да се следи работният процес и да се изпълнява в срок. След като ние сме проектирали тези пространства е задължително да проследим всеки един от етапите на изграждането им. Авторски надзор включва: Контролиране на правилното извършване на –  Ремонт и довършителни работи, мебели и обзавеждане, както доставката на всички материали и правилното им монтиране.

Често възникват въпроси по полагане на различните подови настилки, било то външни или вътрешни. Както стенните мазилки и тяхното нанасяне. Мебелите също са деликатен момент. Обикновено има различни техники на обработка и различни детайли.  Декорирането на помещенията е финалният етап в който участва главно интериорният дизайнер. Държим на нашите клиенти и точно за това за нас е важно да осъществяваме контрол над всеки етап от изпълнението.