• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

Вътрешен дизайн и авторски проекти

Вътрешен дизайн

Или още наричан, интериорен дизайн, са на практика едно и също. Това е професия занимаваща се разпределението, обзавеждането и декорирането на вътрешни пространства. Ние „InteriorSol“, дълги години вършим това и знаем, че неоходимостта от такъв вид услуга е абсолютно задължителна за всеки апартамент, магазин, заведение, хотел или офис. Ако сте решили да ремонтирате сами, знайте че сте се захванали с трудно и сложно начинание. Работата с професионалист по вътрешен дизайн ще ви спести много нерви и непредвидени разходи.

Идеите който ще ви дадем ще превърнат мечтите ви в реалност. Вътрешен дизайн е тази нужда от хармония, която всеки от нас заслужава. Защо да се лутате в безброй магазини и да се опитвате да комбинирате различни мебели? Доверявайки се на нас, ще бъдете спокойни. Времето и средствата са важен фактор в ежедневието ни. Ние знам как да разпределим всичко премерено и с лекота.

Вътрешен дизайн, разглеждан като начин на живот, спестява безброй излишни нерви и хаотични движения. Съобразявайки се изцяло с вашите потребности, ще проектираме всяко кътче възможно най-добре.

Създаваме и реализираме интериори олицетворяващи вашата същност. Вашите изисквания  и нуждата от комфорт са важна част от процеса наречен дизайн и проектиране.

Отличната ни връзка с най-добрите производители и вносители на материали за нашите интериорни проекти, както екипът ни от професионалисти за ремонт, ви гарантират сигурен успех.

Ние знаем отлично как да организираме всеки етап от създаването на проекта до отличната му реализация. Точно за това, предлагаме комплексна услуга – от проектиране, през изпълнение на строително – ремонтната дейност, до обзавеждате. По този начин вие получавате един качествен проект за вътрешен дизайн, съобразяваме се с всички ваши изисквания. Заедно с това създаваме нужните ви зони в съвкупност от цветове и комфорт.

Процесите по създаване на даден интериор, започват от насоките които ни давате. В най – общи линии това са предпочитания за цветове, мебели и стилове. Обединявайки се около тези три фактора, ще предложим най – доброто за вас. Определянето на бюджет също рефлектира върху цялостният интериорен проект.

 

Опирайки се на тези важни точки, ще създадем вътрешен дизайн на оптимална цена и със зашеметяваща визия. Ето това наричаме професионализъм. Премерена доза от всичко – иновативно мислене и креативни идеи.

ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН Е ГАРАНЦИЯ ЗА ПО - ДОБЪР ЖИВОТ

ИДЕЕН ПРОЕКТ

Ще ви предложим индивидуална реализация за интериорен дизайн. Прочетете подробно за началната стъпка на този процес.

Идеен проект за вътрешен дизайн

РАБОТЕН ПРОЕКТ

Технически чертежи са част от перфектната реализация на всеки интериор. Това включва подробни описания на ремонтната дейност, обзавеждането и много други.

 

Работен проект

ПОДБОР НА МАТЕРИАЛИ

Подбираме материалите за всеки интериор, според поставаният ни бюджет. Познаваме и работим с водещите доставчици на плочки, паркет, дамаски, тапети, мазилки и много други. Съобразявайки се с останалите елементи от проекта, съчетаваме цветове и материали, постигайки интериорен дизайн с перфектен резултат.

Подбор на материали

3D ВИЗУАЛИЗАЦИЯ

Вижте как ще изглежда вашият дом или бизнес. Ние проектираме и реализираме проекти за вътрешен дизайн.

Интериорен дизайн и проектиране

РЕМОНТ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ

Качественият ремонт е от огромно значение за реализацията на всеки проект.  Предлагаме изпълнение на всеки един от етапите свързани с реализацията.

Ремонт и довършителни работи

СЪЧЕТАНИЕ НА ЦВЕТОВЕ

Отличното съчетание на цветове е изклчюително важно. В проектирането на интериори залагаме на синхронът между материали и цветове. Във всеки проект за интериорен дизайн подбираме внимателно всеки елементит, за постигане на желаният от вас резултат.

Съчетание на цветове

МЕБЕЛИ И ОБЗАВЕЖДАНЕ

Изработката не мебели по индивидуален проект, дава свобода за избор на цветове и материали. Обзавеждането съобразено с мястото и освояването на всяко кътче, е гаранция за комфорт във всеки интериор.

Мебели и обзавеждане

ЖИЛИЩЕН ИНТЕРИОР

Жилищните пространства изискват специално внимание и прецизен проект. За нас, реализацията на интериорен дизайн за къщи или апартаменти е лесна задача. Доверете ни се. Ще проектираме бъдещият ви дом!

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН НА АПАРТАМЕНТИ

Последен етаж - Интериорен дизайн на мезонетАпартаментите са предпочитано място за живеене от много хора. Този тип жилища имат своите плюсове и минуси. Проектирането и реализацията на интериор за апартамент има своята специфика. Общо казано ги разделяме на малки, средни и големи. Съобразяваме се с нуждите на всеки член от семейството за което създаваме конкретният интериорен дизайн.

Интериор на апартамент "Усещане за лекота"  "Модерният" Интериор на апартамент в София

ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ НА КЪЩИ

Съчетаваме различни стилове и цветове, създавайки интериорен дизайн за вашият дом. Къщите са интересна и многолика част от работата ни. Проектираме всяко кътче тематично и точно по предназначение. Независимо дали е градски или ваканционен имот, на море или планина, ще се съобразим с всеки елемент. Нека превърнем домът ви в място за релакс и спокойствие.

  

ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРИОР

Предлагаме ви индивидуални решения и интериорен дизайн за обществени пространства. Нека бизнесът ви говори сам за себе си. Вашите клиенти са и наши. Бъдете смели, дръзки и забележими. Ще проектираме лицето на вашият бизнес!

Какво да очаквате от нас

Магията наречена вътрешен дизайн съчетава стилове и цветове. Намирайки балансът между всички елементи, отличния резултат е неизбежен. Познавайки всички материали и елементи в проектирането на интериори, ще ви дадем най – добрите идеи. Бъдете смели да експериментирате! Ние създаваме страхотни места за живеене и работа. Контролираме и управляваме бюджета ви, извличайки максимално добри резултати. Създаването на проект за вътрешен дизайн не е лесна задача. С помощта на реалистичната 3D визуализация, ще се запознаете предварително с вашият дом или работна среда. Работим с реални материали, подбрани според параметрите на проекта. Партнираме си с водещите производители и вносители на обзавеждане и аксесоари. Предлагаме голям диапазон от обзавеждане, както готово, така и по поръчка.

Може да разчитате на нас, ако имате нужда от проектиране и вътрешен дизайн. Следим последните тенденции в интериорните решения. Обичаме нестандартните съчетания и разчупените пространства.

В предлаганите от нас услуги наблягаме най – вече на изпълнението и отличната реализация. Всеки проект се нуждае, както от добра концепция, така и от отлично изпълнение. Разполагаме с отлични професионалисти за ремонт и довършителни работи. Организираме целият процес по ремонтната дейност, доставката и монтажа на обзавеждането.

Избирайки нас, вие ще получите истински приятелско отношение. За нас проектирането и реализацията на вътрешен интериор е мисия. Следваме вижданията си за красота и стил. Доволните ни клиенти са доказателство за високият ни професионализъм и отговорност. Искаме да виждаме усмивки и добре свършена работа. Това е вътрешен дизайн – красив свят, създаден с много любов.