• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

Услуги за интериорен дизайн и реализация

  • Home
  • /
  • Услуги за интериорен дизайн и реализация

Нашите услуги

Комплексните услуги които предлагаме са свързани с интериорното и продуктовото проектиране. Дизайнът  на вътрешни пространства е нашата страст, а създаването на нови продукти ни кара да се гордеем. Запознайте се с детайлно със стъпките по създаването на перфектния интериор. Пътят от идеята до перфектния краен резултат е дълъг. Ще ви помогнем да го извървите с лекота.

Проектиране

Проектите ни се отличават с изисканост, стил и индивидуалност. Ще вдъхнем нов живот на вашият дом или бизнес пространство. Индивидуалният подход към всеки клиент и услугите за комплексни решения, ви гарантират отличен резултат.

3D визуализации

За да се запознаете с новият дизайн на интериора, Ви предлагаме 3D реалистична визуализация. По този начин ще добиете реална представа как биха изглеждали помещенията. Използваме само реални материали и обзавеждане. С услуги за реализация на проекти си гарантирате 100 % прозрачност.

Ремонт и довършителни работи

Услугите за ремонт, обхващат всички етапи за реализация на проекта. Къртене, извозване, Ел, ОВК, Вик, както и много други. Полагане на различни настилки и декоративни мазилки, окачени тавани, монтажи. Всички услуги свързани с цялостен ремонт.

Мебели и обзавеждане по индивидуален проект

Индивидуалните решения за обзавеждане са задължителна част от всеки интериор. Предлагаме услуги, както за изработка на мебели по поръчка, така и с готови изделия. Работим с всички видове материали и комбинации. Може да избирате от ПДЧ до масив. Следим всички новости в обзавеждането, за да предложим най – добите решения за реализация на интериорните ни проекти.

Остойностяване на нашите услуги

В днешни дни, времето и средствата са водещи. Преди да започнем с проектирането, държим да се запознаем с времето и бюджета, който сте готови да инвестирате.  Според тези два фактора ви ориентираме, какво точно ще получите като краен резултат.  Услугите ни предлагат множество варианти, както за ремонт, така и за изпълнение.

Авторски надзор

Надзорът по време на изпълнението е много важна част. Опитът ни го доказва. Създателят на проекта, най добре знае как да го реализира. Независимо дали ще работите с наша строителна бригада или имате своя, ние ще следи всяка стъпка по изпълнението.

Интериорен дизайн

Мебели и обзавеждане

Услуги за ремонт и довършителни работи

Продуктов дизайн

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE