• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

Студио за интериорен дизайн InteriorSol

  • Home
  • /
  • Студио за интериорен дизайн InteriorSol

Кои сме ние – Студио за интериорен дизайн InteriorSol.

Създаваме индивидуални, дизайнерски решения за интериори и продукти. Не се поставяме в рамки и не се придържаме към правила. Нашето мото е: Уникално е да си неповторим!

Започнах професионалният си път през 2008 година. Зад името на студио за интериорен дизайн InteriorSol, стои амбициозен и сплотен екип.

За мен е изключително важно да давам най – доброто от себе си. Интериорният дизайн е моята страст, винаги е било така. Още от малка знаех, че един ден ще се занимавам с това. Обичам, и се старая да предложа на всеки клиент индивидуалност и лично отношение. Дизайнерските си решения прилагам в жилищни и обществени пространства, както и в създаването на нови продукти.

Елиза Лазарова – Дизайнер

НАШИТЕ УСЛУГИ

Освен с проектиране на интериори, работим и в сферата – Продуктов дизайн. По този начин имаме общ поглед върху дизайнът, чувството за естетика и комфорта.

В студио за интериорен дизайн InteriorSol залагаме на разчупеното мислене и свежите идеи. С това се открояваме и към това се стремим! Нашите проекти намират приложение, както в домакинството, така и в бизнеса. Работим по интериори за апартаменти, къщи, магазини, заведения, офиси, хотели и др. Освен в България, сме работили по проекти в Турция, Катар, Обединените Арабски Емирства и Мароко.

Ако търсите креативни и свежи идеи за вашият интериор, ние сме насреща. Свържете се с нас, за да обсъдим вижданията ви за един по – красив свят. Интериорното проектиране е не лека задача, не се заемайте сами с това. Доверете се на нас, професионалистите от студио за интериорен дизайн InteriorSol.

Търсите нова визия на продукти за вашето производство? Свържете се с нас да обсъдим всички възможности. Ще ви предложим иновативен дизайн за конкретните изделия. Работим върху постигането на максимален комфорт и изчистени линии.

Нека направим живота по – красив!

Студио за интериорен и продуктов дизайн InteriorSol

Студио за интериорен дизайн - InteriorSol

Продуктов дизайн

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE