• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

Работен проект

  • Home
  • /
  • Работен проект

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА РАБОТЕН ПРОЕКТ

След като сме изчистили всички детайли свързани с вашите изисквания, идва ред да изготвим работен проект. На кратко ще ви запознаем с нуждата от тази така важна документация.

Работен проект е набор от чертежи описващи с точност размерите на всеки един детайл от помещенията: Строителни материали, дограми, окачени тавани, изолации. Позиционират се различните зони, Ел и ВиК инсталации.
В отличният работен проект, се посочват различните детайли при изработката на мебелите и видовете материали. По този начин гарантираме, че няма да бъдат допуснати грешки при изпълнението на проекта.
Работен проект е необходим за бутането или изграждането на стени, за поставяне на подови настилки, цялата строително – ремонтна дейност и обзавеждането. По този начин гаранцията за изпълнение на интериора е гарантирана.
Изготвянето на работен проект на помещенията, също така, улеснява отстраняването на повреди след дългогодишна експлоатация. Това само по себе си, е една гаранция за спокойствие и отлична координация между проект и реализация.

Ние следим най – подробно всяка една стъпка на тази толкова важна част от изпълнението. Тази документация помага за предотвратяването на грешки, които могат да доведат до невъзможност за монтажа на мебелите, поръчани специално за вас. Да изменят изцяло дизайнът, което води до разочарования и излишни нерви.

Добрият интериор се нуждае и от работен проект, въз основа на който се гарантира вашият личен комфорт.

Проектиране. Работен проект
Проектиране. Работен проект.
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE