• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

Продуктов дизайн

  • Home
  • /
  • Продуктов дизайн

Продуктов дизайн, като неразделна част от живота и ежедневието ни.

Силната връзка между интериор и продукт създава необходимостта от стил и комфорт в ежедневието. Огледайте се! Всяка вещ е създадена с определена цел. Добре проектирана и с отличен дизайн, прави ежедневието ни някак по-леко.Ние създаваме отличен синхрон между човека и заобикалящия го свят.

Целта ни е да подобрим качеството на живот на всеки от нас, създавайки изделия със съвършен дизайн. Независимо дали са предназначени за бита или за обществено ползване. Продуктов дизайн с мисъл за по – добро бъдеще и комфортен живот.

Нека ви разкажем малко повече, какво за нас е продуктов дизайн. Това е процес на създаване и разработване на нови продукти за промишлеността. Този процес може да бъдат в различни направления. Влагаме енергия и не слагаме граници на идеите си.

Ние разработваме основно, продукти свързани с бита. Това са мебели, осветителни тела, санитарна керамика и обзавеждане, черна и бяла техника, уреди за домакинството и много други. Дългогодишният опит в създаването на интериори ни тласна по естествен начин да започнем да се занимаваме именно с това. Ние знаем какво е функционалност и удобство. Познаваме добре различните материали и техните характеристики.

Ако искате да разнообразите бизнес производството си с нови изделия или търсите нова визия за вече произведени артикули, потърсете ни, ние обичаме новите проекти и ще се радваме да направим това за вас.

Разработените продукти представяме и с висококачествена 3D визуализация, което е от огромно значение при създаването на нова визия в сектора продуктов дизайн. Ще се запознаете предварително с новата визия и ще изчистим всики детайли.

РАЗЛИЧНИЯТ ПОГЛЕД. ПРОДУКТОВ ДИЗАЙН БЕЗ ГРАНИЦИ

Съживяваме свичките си концепции на лист хартия. Прекрасно е да сме създатели на един по красив заобикалящ ни свят. Продуктовият дизайн е съвкупност от иновации и стил.

Проедуктов дизайн

Идеите оживяват когато зад това стои човек без бариери в създаването на нови идеи.

Продуктов дизайн_2
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE