• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

Жилищен интериор за апартаменти и къщи

ЖИЛИЩЕН ИНТЕРИОР ЗА ВАШИЯТ МЕЧТАН ДОМ.

Интериор за апартаменти и къщи. Нашата задача е да го превърнем в мечтаното място за живеене. Всеки от тях притежава своята индивидуалност и се нуждаят от прецизен и детайлен проект.

Когато проектираме даден интериор се стремим да изпълним всички изисквания на обитателите му. Удобството, комфорт, уют. Трите изключително важни фактора. Архитектурните особености, разпределението и местоположението сформират различните елементи от обзавеждане и декорация.

Възлагайки задачата на нас ще осъществите мечтата за уютен дом по ваш вкус и удобства. Всеки знае колко е важно да се прибереш след изморителен ден, да почувстваш облекчение и топлина. Ние постигаме това с всеки проект. Целта е да намерим допирната точка между вашите очаквания и нашите знания. Създаваме и реализираме интериор, които пасват на начинът ви на живот и жизнените ви нужди.

Интериорният дизайн за апартаменти е една от услугите, които предлагаме. Често проектираме жилища, различни по площ и стил. Независимо от квадратурата, подхождаме индивидуално към всичко и предлагаме на нашите клиенти само авторски интериорни решения. Без значение дали площта е малка или голяма, ние ще направим дизайна, спрямо вашите изисквания.

Освен интериор за апартаменти, предлагаме и цялостно изпълнение на проекти. 3D визуализация, ремонтна и довършителна дейност, мебели и обзавеждане. Годините опит в жилищните интериори, ни дават увереността да се справим с всякакви предизвикателства.

Проектирането на вътрешни пространства за къщи, има различна специфика. Обикновено става въпрос за големи, отворени площи и разнообразие от помещения. Този вид интериор, изисква голяма степен прецизност. Важното е всяко едно от помещенията да е индивидуално по стил и предназначение. В същото време поглеждайки цялостният дизайн да имаме усещането за единност и изразен стил. Единственото правило към което се придържаме е да създаваме домове, а не просто пространства за живеене. В портфолиото ни присъстват авторски проекти с разнообразен дизайн. Всеки от тях е създаден с индивидуален поглед и детайлна прецизност.

Дизайн на хол и кухня
Жилищен интериор. Лятно ухание.
Жилищен интериор. Вътрешен дизайн на къща
Жилищен интериор. Дизайн на апартамент.
Жилищен интериор. Мезонет.
Интериор. Апартамент.
Интериор. Морски стил
Интериор. Червено
Интериор. Малък апартамент
Градски интериор_6
Интериор. Хол
Интериор. Дизайн хол
Интериор. Къща.
Интериор. Модерна къща
Интериор. Къща.
Модерен интериор.
Интериор. Проект на къща
Проект на апартамент.
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE