• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

Портфолио

  • Home
  • /
  • Портфолио

ПОРТФОЛИО ЗА ЖИЛИЩЕН ИНТЕРИОР

Портфолио за жилищни пространства. В InteriorSol създаваме и реализираме проекти, със силно изразена функционалност. Отличното разпределение включва всичко до най – малкият детайл. Знаем, че всеки проект е различен, и точно за това, работим в рамките на бюджета и вкусовете на всеки собственик на жилище.

В този тип проектиране, създаваме архитектурни планове, 3D визуализации и реализация на жилищни пространства. Какво представлява проектирането на жилищни пространства: Планиране на напълно ново строителство, или обновяване на съществуващо пространство. Проектантската работа не се ограничава само до избора на цвят и обзавеждане. Често, променяме и добавяме архитектурни елементи, включително изграждане или премахване на цели стени, тавани, подови настилки, декоративни елементи, местоположението на прозорците, осветление, технологични характеристики.

В InteriorSol предлагаме жилищни проекти със стил и функционалност. Няма значение дали е ново строителство, ремонт, или редизайн. Предлагаме пълна гама от услуги и цялостни решения за вашето жилище. Нашето портфолио за интериорен дизайн включва пространства с красив дизайн за всеки аспект на живота. Ние създаваме функционални работни пространства, впечатляващи развлекателни площи, и приветливи помещения за почивка и релаксация.

Дизайн на хол и кухня
Жилищен интериор. Лятно ухание.
Жилищен интериор. Вътрешен дизайн на къща
Портфолио. Дизайн на апартамент
Жилищен интериор. Мезонет.
Интериор на хол. Портфолио
Интериор. Апартамент.
Портфолио. Хол
Портфолио. Малък апартамент.
Портфолио. Модерна къща.
Интериор. Проект на къща
Градски интериор_1
Интериор. Къща.
Портфолио. Морски стил.
Проект на апартамент.
Интериор в червено. Портфолио
Портфолио. Модерен интериор

ПОРТФОЛИО - ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРИОР

Запознайте се с проектите ни за обществен интериор. В тази част от интериорния дизайн наблягаме на това да създадем ново лице на бизнесът ви. Тук обхващаме следните обекти: барове, ресторанти, хотели, клубове, заведения, търговски центрове, магазини, бутици, офиси. Освен с проектирането, се заемаме и с изпълнението до последната фаза. От идята до реализацията.

Общественият вътрешен дизайн, има за цел да покаже лицето на вашият компания. Селектирали сме най – интересните ни проекти, за да обхванем всички аспекти на този вид проектиране. Във всеки проект сме съчетали различни материали и цветове. Функционалността на всяко помещение е съобразена с изискванията. Максимално добър резултат със стилна визия.

За нас е важно, да подчертаем детайлите на бизнеса ви. Да създадем проект, който впечатлява.Да бъдеш разпознаваем е изключително важно, а ние в InteriorSol наблягаме точно на това в създаването на обществен интериор.

Портфолио. Кафене BIANCI
Обществен интериор
Портфолио. Интериор на фризьорски салон
Портфолио. Интериорен дизайн на заведение.
Портфолио. Дизайн на кафене.
Портфолио. Интериор на ресторант.
Портфолио. Дизайн за кафене
Портфолио. Интериор на винарна.
Портфолио. Интериор на ресторант в Истанбул
Портфолио. Дизайн на заведение
Портфолио. Интериор за кафене.
Портфолио. Интериор на сладкарница
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE