• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

Модерен интериор. Дизайн на апартамент в София.

  • Home
  • /
  • Модерен интериор. Дизайн на апартамент в София.

Модерен интериор не означава непременно, обзавеждане със скъпо струващи мебели. Стилният дизайн, може да се постигне с отлично подбрани цветове и материали. Пример за това е проектът на този апартамент. В банята наблегнахме на изчистената визия с бяло и сиво с червени акценти.

Модерен интериор. Баня с душ кабина.

Мебелите са от влагоустойчив MDF с бяло, гланцово покритие. При изграждането на скритото казанче се образува ниша, която използвахме за декоративен елемент. Огледалото е с хромирана рамка и скрито LED осветление.

Модерен интериор. Баня с тоалетна.

Модерен интериор. Баня с приглушена светлина.

Кухнята е обзаведена с всичко. Собственикът е изтънчен ценител на кулинарията. За него проектирахме специално тази част на апартамента. Място в този модерен интериор, намериха различни по предназначения шкафове.

Модерен интериор. Кухня.

Входното антре с тоалетка от конзолен тип. Голямото огледало придава допълнителен простор. Лампите в цялото жилище изработихме по поръчка от специално подбран текстил. Закачалката също е изработена по индивидуален проект, висяща от тавана за спестяване на пространството.

Модерен интериор. Коридор.

Подовата настилка е от семпъл гранитогрес. Стените са с декоративна мазилка с лек релеф. В изолираното душ пространство предвидихме декоративни плочки за стената. Душ кабината е с прозрачни стъкла и хромирани профили. Модерен интериор на апартамент в типична градска среда.

Модерен интериор. Баня с мазилка.

Всички смесители са вградени в стената. Шкафът и плота за мивка са конзолни. Мивката е тип купа. Таванът е от гипсокартон с вградени лунички. Декорацията в пространството за къпане, грабва погледа от влизането през вратата.

Модерен интериор. Дизайн на баня

Модерен интериор. Баня със скрито осветление.

Спалнята е в същата тоналност, като останалите помещения. Подът е с паркет и килими от двете страни на леглото. Декоративните камъни присъстват, като декоративен елемент, разделяйки долните и горните шкафове.

Модерен интериор. Спалня.

Холът е акцентът в интериорният дизайн на апартамента. Стъклената стена, даваща леки отражения и отблясъци, създава усещането за лукс. Диванът е голям и комфортен, позициониранточно пред телевизора. Усвоихме терасата и я превърнахме в кът за четене и усамотение.

Модерен интериор. Хол.

Ако трябва да обобщим дизайнът, ще кажем: Модерен интериор олицетворяващ съвременния човек. Функционалност и стил в един комфортен съвременен дом.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE