• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

Интериор на хол “Близо до природата”

  • Home
  • /
  • Интериор на хол “Близо до природата”

ХОЛЪТ. ВАЖНАТА ЧАСТ ОТ ВСЕКИ ДОМ.

В крак с последните тенденции за интериор на хол, всички елемeнти от обзавеждането са от естествени материали. Топли, земни цветове, съчетани със свежа зеленина. Подовата настилка е от естествен паркет в натурален цвят. Стените облицовахме с естествен фурнир в бяло. Другият елемент е екзотична дървесина, в която са ламперията и кухнята.

Интериор на хол

Загадъчните жълти контрасти, се долавят едвам. Те допринасят за изисканата атмосфера и стилната обстановка в този интериор на хол. Диванът от две части е съчетан с останалият интериора. Дамаската е лесна за почистване и изключително мека. Решението за плътни пердета в тъмно сиво се оказа страхотно допълнение към обзавеждането.

Интериор на всекидневна и трапезария

Масата за хранене с истинско бижу и сякаш играе ключова роля в дизайна. Столовете за хранене са удобни и меки, предразполагащи за сладки приказки. Конзолен трапезареншкаф, който е удобство за седящите около масата. Белият му цвят, сякаш прегръща останала част от интериор и кара всичко да изглежда уютно и комфортно.

Интериор на трапезария, част от хол

А какво е един интериор без светлини? Скритото осветление и останалите лампи са завършека на този авторски интериор на хол. Проектирахме ламперия до телевизора и в трапезарията. Зад нея има LED светлини, които могат да се пускат отделно от основното осветление. Страхотна атмосфера за гледане на телевизия или дрямка на дивана.

Приглушена светлина в хол

Независимо дали е къща или апартамент, тази важна стая е неразделна част от архитектурата. Проектирайки интериор на хол, наблягаме на няколко важни условия: удобство, функционалност, уют и стил. В този конкретен случай, идеята за интериорен дизайн, дойде от желанието на собствениците да вкараме елементи от природата. Естествено дърво, на пода и по стените. Съчетанието на MDF в бяло и жълто. Дамаската на дивана и дискретните пердета. Всичко това се вплете в хармоничната атмосфера на този дом. Елегантните жълти фрески по стенните обшивки и присъствието на същия цвят, като елемент от мебелите, дават търсениет от нас дизайн.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE