• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

Интериор на малък апартамент

  • Home
  • /
  • Интериор на малък апартамент

Интериор на малък апартамент и предизвикателството да създадем проект, достатъчно функционален и в същото време стилен. Подчертаният характер на това малко жилищно пространство крие много свой собствен чар.

Интериор на малък апартамент.

Холът и кухнята се намират в едно помещение. Избрахме основният цвят да бъде в светло бежово. Останалите два акцента са сиво и закачливо зелено. Проектирахме обзавеждането с олекотен дизайн и прости, ненатрапчиви форми. Акцентът тук е стената над дивана на която предвидихме семпли етажерки. Ръчно рисувани птички, придават усещане за лекота. Точно с този елемент подчертахме усещането за свобода в жилищната площ.

Кухня в малък апартамент

В кухнята не липсва нищо. Мебелите са от боядисан MDF с матов ефект. Хладилникът е малък, намиращ се под бар плота. Обичаме да разчупваме атмосферата и да улавяме светлината. Това постигнахме със стъкленият гръб между долния и горния ред шкафове. Котлонът е двоен, за да остане повече място на плота. Кухненският кът е разположен по цялата дължина на помещението, преминавайки в колони с отворена долна част. Цветовете отново са балансирани и спокойни, преливайки в лекотата на интериора.

ИНТЕРИОР НА МАЛЪК АПАРТАМЕНТ. КОМПРОМИС ИЛИ ДОМ С ХАРАКТЕР.

Кухня в малък апартамент.

Осветителните тела са като малки бижута, подчертаващи линията на всекидневната. Завесите са в мек цвят без излишни орнаменти. Растенията са допълват дизайна със свежест и лекота. Масичката за кафе е ефектно допълнение. Изработена от две бетонни блокчета и прозрачно закалено стъкло стъкло.

Авторска рисунка в интериора

Когато говорим за интериорен дизайн, влагаме много лични емоции. Това е типичен дамски апартамент, а банята е личното място в което оставаме сами със себе си. Избрахме именно там изрисуваме една от стените.

Портфолио. Малък апартамент.

Огледалото на стената е с вградено LED осветление. Едната стена оставихме изцяло на мазилка. През средата минава ниша от червен плексиглас.

Интериор на малка баня

Интериор на малък апартамент и компактно обзавеждане в банята. Всичко е в бяло от дизайнерска серия на Ideal Standard. Конзолен шкаф с плот и мивка. Смесителите са вградени, както и структурата за тоалетната чиния.

Банята, едно съкровено място

Обзавеждане на баня с бели мебели.

Всяко кътче е строго индивидуално. При проектирането заложихме да освободим максимален простор за всяка зона. При ремонтът бе предвидено всички елементи да са компактни.

Душ кабина

Душ кабината е с прозрачно стъкло и хромирани елементи. Мебелната колона до нея е допълнително пространство, в което могат да бъдат съхранявани различни вещи.

Спалнята и нейните тайни

Интериор на спалня

Спалнята е изцяло в сиво, с леки прокрадващи се елементи в червено и лилаво. Линията на дизайна отново е семпла и изчистена.

Интериор на спалня в сиво и лилаво.

Гардеробът преминава в елегантна ламперия със скрито осветление. Леглото е с мека тапицерия, а подът с мокет. Страхотен завършек – дизайнерският интериор на малък апартамент.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE