• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

Интериор на кафене. Стилът на BIANCHI

  • Home
  • /
  • Интериор на кафене. Стилът на BIANCHI
Интериор на кафене

Интериор на кафене, издържан изцяло в модерен стил. Не голямо помещение, имащо за цел да посрещне ценителите на истинското кафе в уютна и стилна обстановка. Заложихме на естествени и неангажиращите материали.

Интериор на кафене_BIANCHI

Голямата стената е ключовият акцент в помещението. Точно там обособихме кът с комфортна мека мебел. Голямата площ с необработен бетон, идеалният вариант за модерна визия и запомнящ се дизайн. Логото и малките подсказки свързани с марката намериха място оменно там.

ИНТЕРИОР НА КАФЕНЕ В ЕКСПЛОЗИЯ ОТ АРОМАТИ

В този проект за интериор на кафене, създадохмем място, каращо те да се върнеш пак и пак. Това не е просто кафене, а източник на вдъхновение и истински истории. Използвахме помещението максимално функционално, спрямо изискванията на собствениците.

Интериор - BIANCHI_3

Различните по вид осветителни тела внасят разнообразие и закачлив хаус. В същото време допълват проекта, създавайки завършеност на детайлите. В централната част на заведението, разположихме висока бар маса с нестандарта декорация.

Интериор - BIANCHI_4

Фокусът тук е зелената трева по стената и върху масата. Подът е в неотрален сив цвят от саморазливна замазка, наподобяваща бетон. Малките шарени плочици със закачлив детайл, преливат в обстановката, придавайки романтична нотка.

Интериор - BIANCHI_5

В зоната за приготвяне на кафе не трябваше да липсва нищо. Погрижихме се всичко да е на мястото си. Отделихме специални внимание на стилната кафе машина в ярък жълт цвят. Впечатляващото присъствие в авторският ни интериор на кафене. Над хладилника и касата поставихме съдове с кафе, покрити със зеленина. Плочките на стената стигат до тавана, а мекият им цвят създава чувството за чистота. Над бара има три висящи лампи, осигуряващи нужното осветяване.

Интериор - BIANCHI_6

Важно за собственичката бе, да има много полици за излагане на продуктите на BIANCI. Интересното тук са подвижните черни плоскости, играещи ролята на меню. Приплъзвайки ги може да отвориш или да затвориш в желаната позиция. На бара не липсва нищо. Бункерите за съхранение са поръчани в цвят старо злато. Изпипахме всеки детайл и акцентирахме на атмосферата в усещането уютен интериор на кафене.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE