• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

Интериор на апартамент “Усещане за лекота”

  • Home
  • /
  • Интериор на апартамент “Усещане за лекота”

Интериор на апартамент и основен ремонт. Зазидахме две от съществуващите врати. Целта бе, да обособим компактна кухня с необходимото обзавеждане. Изградихме нова Ел и Вик инсталации. Удължехме съществуващата стена с подходяща височина и оставихме отвор към хола.

РЕМОНТ

Интериор на апартамент - ремонт

За мебелите избрахме MDF с покритие от бяла матова боя. Хладилника и миялната и фурната са вградени. Декорирахме две от стените с декоративни камъни. Разстоянието между долния и горният ред шкафове облякохме със стъкло за по – добра хигиена. Подът е от естествен дъбов паркет.

3D ВИЗУАЛИЗАЦИЯ НА КУХНЯ

Интериор на апартамент

ТРАПЕЗАРИЯ - ПРЕДИ

Трапезарията е място на което събираме близки и приятели. В идейния проект предвидихме да изместим стената и да поставим шкаф.

ИНТЕРИОР НА АПАРТАМЕНТ - ПРОЕКТ

Отново използвахме светъл цвят за мебелите с дървен плот. Осигурихме и кът за вино. Стените са в тъмно сиво в унисон с интериора.

АВТОРСКИ НАДЗОР

Оформихме съществуващия свод, свързващ трите помещения в апартамента. Изградихме няколко декоративни стени.

Разбиване на стени

ПРОЕКТ

Усещането за лекота в този интериор на апартамент, бе целта на проекта. Светли тонове, изчистени линии и игра на светлини.

Хол, кухня и трапезария в интериор на апартамент

РЕМОНТ НА ХОЛ

Оформихме съществуващия свод, свързващ трите помещения в апартамента. Изградихме няколко декоративни стени.

Ремонт на хол

ДИЗАЙН НА ХОЛ

Изглед към хола в който акцент е дивана. Проектирахме греди с по тавана с вградено осветление. Стените и пердетата избрахме в тъмен цвят.

Хол с жълт диван

ПРЕУСТРОЙСТВО НА СПАЛНЯ

Избихме нова врата за да отделим двете спални от общите помещение. Изградихме нови стени, при което се сформира малък коридор.

Изграждане на нови стени

ИНТЕРИОР НА СПАЛНЯ

Разположихме главната спалня в едно от преустроените помещения. При изграждане на новите стени, се обособи помещение за голям гардероб.

Дизайн на спалня

Разпределението в детската стая е максимално функционално. Леглото е вдигнато на второ ниво за да освободим място за игра. Стълбите към леглото използвахме за чекмеджета.

3d проект на детска стая

В оформилата се ниша, поставихме гардероб. Достатъчно голям и с дизайн пасващ идеално на интериора. Зеленият цвят на пердета и някой елементи в обзавеждането, придават свежест и изчистена визия.

Дизайн на детска стая

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE