• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

Интериор в червено. Класически стил

  • Home
  • /
  • Интериор в червено. Класически стил

ИНТЕРИОР В ЧЕРВЕНО. СПАЛНЯТА И ТАЙНИТЕ.

Открояващ се интериор в червено. Отделихме спалнята и работния кът с декоративна стена от гипсокартон. Оставихме ниша, която декорирахме със същите тапети като елемента на тавана. Декорацията над леглото е със скрито LED осветление и флорални мотиви. За постигане на максимално удобство при работа в спалното помещение, предвидихме приглушено осветление за всяка една от зоните.

Интериор в червено. Спалня с декоративен елемент.

ДА ПОРАБОТИМ В КЪЩИ

Съвременния работещ човек и забързаното ежедневие, ни принуждава да вършим служебните си задължения, дори след края на работния ден. И в този проект се сблъскахме със същата задача. Изработихме бюро и удобен стол в съчетание с класическия интериор в червено. Дискретното осветление, оставихме на два отделни кръга – отгоре и отстрани. Така отделено, пространството дава възможност за пълно уединение и домашен комфорт. Завесите са плътни и в основния червен цвят.

Интериор в червено. Спалня с офис кът.

Клиентите пожелаха жилището да бъде изпълнено в класически стил. Изисканият интериор в червено и кафяво, отговори на техните нужди за дизайн. Другите изисквания бяха: комфортно легло, голям гардероб и място за малък домашен офис. Всички мебели изработихме от естествен дъб с лаково покритие в тъмен цвят. С оглед на това, че тъмните тонове привличат вниманието, оставихме стените в много светло бежово. Телевизора поставихме конзолно на стената, а отдолу оставихме място за голям двоен скрин.

Интериор в червено на спалня с дървени мебели.

ТРАПЕЗАРИЯТА И НЕЙНИТЕ СТО ЛИЦА

Дървените греди в трапезарията придават класическият стил който търсехме. Изискан интериорен дизайн с подчертани линии и строга индивидуалност. Голямата маса и удобните столове, предполагат дълги вечери в приятна компания. След преустройството се образува естествена ниша, в която поставихме шкаф за вино. На една от стените оставихме място за семейни снимки и любими моменти. Трапезарния шкаф е в близост за удобство на всеки.

Интериорен в червено. Трапезария

Стиловете са много и разнообразни. Когато проектирамеконкретен интериор, винаги изхождаме от усещането на клиента. Цветовете играят важна роля в живота ни. Те определят нашето настроение и начина по който възприемаме света. За това е много важно да живеем в дом с интериор и дизайн, пасващ най – добре на нашето светоусещане. Интериор в червено – класическият стил и елегантност.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE