• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

Интериорен дизайн на мезонет

  • Home
  • /
  • Интериорен дизайн на мезонет

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН НА МЕЗОНЕТ. СЪЧЕТАНИЕ С ЕСТЕСТВЕНО ДЪРВО И ДЕКОРАТИВЕН КАМЪК.

Интериорен дизайн на мезонет, основен ремонт и преустройство на две от спалните. Премахнахме съществуващите стълби към втория етаж и монтирахме нови. Изградихме нова стена към родителската спалня и я затворихме със матово стъкло.

Бяла кухня - Vintage

Кухнята е изработихме по индивидуален проект. Материалът на който се спряхме е MDF покрит с бяла матова боя. Кухненският плот е от естествено дърво. Дизйнът между долните и горните шкафове, решихме с прозрачно стъкло. Проектирахме и ниши за допълнителна лекота в интериора.

Трапезария и хол. Интериорен дизайн на мезонет.

Трапезарията обзаведохме с маса от дъб. Същият дървен материал използвахме за гредите и останалите елементи в интериора.

Интериорен дизайн на баня във Vintage стил.

Банята на долното ниво е същите нюанси. Оборудвана с мивка, висяща тоалетна и душ кабина. Една от стените декорирахме с мазилка, вместо плочки.

Интериорен дизайн на детска стая Minecraft

Детската стая и идеята за интериорен дизайн на мезонет в пастелни земно тонове. Естествената ниша усвоихме, като кът за игра. Декорирахме я с дървени летви, боядисани в жълто.

Интериорен дизайн на гостна в мезонет.

Усещането, че си си у дома. Това искахме да постигнем с интериора в гостната.

Преградихме част от гостната. Образува се коридор, който води към детската. Така отделихме двете спални от всекидневната.

Интериор на хол с естествени материали, камък и дърво. Свежи акценти и стил.

Акцентът в този интериорен дизайн на мезонет – дневната. Именно тук събрахме всички цветове от проекта. Диванът е просторен, в леки пастелни цветове. Пухкавите зелени табуретки, чудесно се вписват в интериора. Маса от масивно дърво, с плот от естествен камък.

Хол от интериор на мезонет

Стълбището е истинско бижу. Проектирано и изработено с парапет от ковано желязо. Нишата отдолу използвахме да вградим пералня и сушилня. Монтирахме скрито осветление на стената към горния етаж.

Vintage баня с оранжева стена

Шкаф за баня с плот от естествен камък, изработен по индивидуален размер. Стилен дизайн в бяло.

Гостна в мезонет> Интериорен дизайн с декоративна светеща ниша.

Гостната е обзаведена в бяло и оранжево. Подът е с естествен паркет в тъмно кафяво. Осветихме нишите за акцент в помещението.

Тераса на втория етаж, обзаведохме с мека мебел и ниски масички. Монтирахме и тента. Истинска наслада за душата. А гледката към Витоша е пленяваща.

Интериорен дизайн на спалня, част от мезонет

Спалнята на родителите е истинско място за уединение. Ламперия от естествено дърво в бяло. Голямо легло с тапицерия. И тук присъства естественият камък, като елемент от останалия интериор. Интериорен дизайн на мезонет – комфорта на един дом.

Кухня, преди ремонта

Старото стълбище

Втори етаж на мезонет

Детска стая - преди ремонта

ПО ВРЕМЕ НА РЕМОНТА

Подово отопление

Изграждане на стени

Шпакловане на стени

Преустройство на етаж

Зазиждане на врати

Ремонт и довършителни работи

Пълнене на канали

ОВК

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE