• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

Интериорен дизайн на заведение”Модерно”

  • Home
  • /
  • Интериорен дизайн на заведение”Модерно”

Интериорен дизайн на заведение и приобщаване на външни части към него. Желанието на собственика бе, да разширим партерният етаж. За целта, трябваше да преградим съществуващият тунел. В задната част да изградим детска площадка, а отпред място за лятна градина. Съществуващите колони използвахме за скриване на вентилационната система. Площ, позволяваща обемни декоративни елементи.

Интериорен дизайн на кафене - етап преди ремонта.

Лятната градина, беше неизползваем тротоар. Заложихме в проекта, дървен подиум. Съществуващата стена, също предвидихме с дървен материал.

Интериорен дизайн на заведение. Лятна градина.

Както в останалите помещения, така и тук, предвидихме да облечем стените с каменни, осветени  плоскости. Трябваше да запазим съществуващите колони. Мястото на бара, също остана непроменено.

Интериорен дизайн на кафене. Предверие.

Предишният статут на сградата е бил за ползване, като хотел. Вторият етаж предвидихме да зонираме на отделни кътове. Запазихме съществуващите архитектурни елементи. Подовата настилка, подменихме със същият материал, като на долното ниво.

Интериорен дизайн на кафене. Втори етаж.

В концепцията за строгост и луксозно излъчване на този проект за интериорен дизайн на заведение, заложихме на комбинацията между студени нюанси и игра със светлина. Помещението е изключително светло с наличието на големи прозорци. Таваните са ниски, заради съществуващата вентилационна система.

Проектирахме дизайнът на заведението, реконструкцията и обзавеждането. Част от стените и колоните, покрихме с дизайнерска обшивка, наподобяваща ръждясал метал. На пода, предвидихме естествен камък – Травертин. Ефектните акценти на светещите стени, проектирахме с материал от изкуствен камък с добра пропускливост на светлина. По този начин постигнахме топлина и уют в интериора.

Интериорен дизайн на заведение. Светещи стени от изкуствен камък.

Преградната ограда към улицата предложихме да бъде от стъклени панели. По този начин олекотихме излъчването, а лампите на колоните, допълват цялостният дизайн.

Интериорен дизайн на заведение. Дизайн на лятна градина.

Това е възловото помещение в заведението. Интериорен дизайн на заведение, като това, изисква голяма прецизност и правилно позициониране на всички елементи от обзавеждането.

Портфолио. Интериорен дизайн на заведение.

Меки и комфортни дивани в комбинация със стилни стъклени масички. Всичко изработено по индивидуален проект. Осветителните тела са в стила на интериора. Пердетата за прозрачни, спускайки се, като феерия. Декоративните възглавници са съчетани в цвета на канапетата.

Интериорен дизайн на заведение. Проект с канапета.

Столовете, както ниските, така и високите са стилен бял цвят. Колоните, облякохме с материала от долното ниво. Също така, използвахме две от тях, като бар – маси. Фронталната стена използвахме да поставим логото и да акцентираме в авторският ни интериорен дизайн на заведение.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE