• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

Средиземноморски стил. Интериорен дизайн.

Средиземноморски стил и интериорен дизайн на градски апартамент.  Ако се чудите защо такъв проект намира приложение в град София, ще ви кажем. Собственичката на жилището обожава тези цветовете. Желанието и бе да направим интериор в леки, пастелни цветове. А акцентите да бъдат цветовете  синьо, зелено и лилаво.

Интериорен дизайн на спалня в лилаво и бяло

СРЕДИЗЕМНОМОРСКИ СТИЛ В КУХНЯТА

Кухненската част и трапезарията свързахме със стилна маса от бяло дърво. Шкафовете също са от масивна дървесина. Гърбът между долния и горния ред е от стъкло за лесна поддръжка. Столовете са в свеж син цвят. Всичко уреди са вградени. Малко, но компактно пространство за приготвяне на вкусна храна за любими хора.

Интериор на малка кухня в бяло о синьо

Холът е в общо помещение с кухнята и трапезарията. Акцентът тук е ръчно изрисуваната стена. Осветителните тела са индивидуално проектирани в подходящите цветове и дизайн. Мебелите също са в средиземноморски стил в унисон с интериора.

Интериорен дизайн на хол с рисувана стена

И така, за нашият проект в средиземноморски стил избрахме, бялото като основен цвят. В спалнята на родителите приобщихме терасата и проектирахме кът за четене с масичка и удобен фотьойл. Гардеробите са до тавана с нестандартен дизайн, изработени от гланциран MDF. Стената зад леглото е с авторски, ръчно изрисувани елементи.

Спалня, част от интериор на апартамент в средиземноморски стил

ДЕТСКАТА СТАЯ

Стаята за най – малките членове на семейството, разделихме тематично. Синьо за момчето и розово за момичето. На подът положихме паркет. Леглата са тапицирани. Свързващата част е от прозрачен материал с вградено приглушено осветление, подходящо за четене. Лампите са ръчно изработени по индивидуален проект.

Интериорен дизайн на детска стая

Разчупихме скучните бели стени със семпли картини. Специално подбрахме цветовете на всяка от тях. Всичко е на мястото си, предвидено, така че да има достатъчно място и за игра и за учене. А всичко останало съживихме с желаните от клиентите цветове.

Интериорен дизайн на детска стая в синьо и розово

Апартамента се състои от хол с кухня, две спални и баня с тоалетна. Квадратурата е 75 м2. Направихме няколко архитектурни изменения. Малкото санитарно помещение, преобразихме в будоар. В холът не беше приспособено място за маса за хранене. Поставихме я до кухнята, като част от интериора. В детската стая поставихме две единични легла, бюро и голям гардероб. Резултатът беше на лице: Интериор в стилен средиземноморски стил.

СРЕДИЗЕМНОМОРСКИ СТИЛ В АВТОРСКИ ПРОЕКТ ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Будоар в средиземноморски стил

Интериор на коридор в средиземноморски стил

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE