• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

Запознайте се с проектите ни за обществен интериор. Тук сме селектирали избрани проекти за заведения, магазини, офиси, както и други интериорни решения. Може да се насладите на различни стилове и много фантазия. Този тип интериори са колкото еднакви, толкова и различни сами по себе си. Всеки от тях има своите изисквания и предназначение. Стремим се да предложим винаги различен и индивидуален дизайн.

Когато правим дизайн за обществен интериор, ние мислим изцяло върху цялостната концепция. За нас е важно да да направим един завършен проект. Точно за това за този тип обекти, ние предлагаме, освен проектиране на вътрешното пространство, също и дизайн на лого, табели, рекламни материали и тяхното производство и монтаж. По този начин показваме една цялостна визия, която придава завършен облик на вашия бизнес.

С годините опит в тази сфера сме се научили да мислим глобално върху целият проект. За нас е важно да знаем за какво точно ще се използва даденото помещение, за да можем да създадем точният авторски обществен интериор.

Ако искате да сте разпознаваеми, не правете компромиси! Стилният интериорен дизайн е в основата на успеха. Ние създаваме обликът на вашия бизнес.

ИДЕИ. ПРОЕКТИРАНЕ. ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН. РЕАЛИЗАЦИЯ.

BIANCHI. Уютният интериор с богат аромат.

Интериор на магазин - Обществен интериор

Интериорен дизайн на кафене.

Дизайн на заведение

Дизайн и презентация за ABSOLUT

Дизайн на кафене

Интериорен дизайн "Модерно - Едмарк"

Интериор на ресторант в Истанбул

Интериорен дизайн 'La Kafe"

Интериор на фризьорски салон

Интериорен дизайн на бутик Епизод

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE