• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

Интериорен дизайн на кафене “Здравословно”

Интериорен дизайн на кафене - етап преди ремонта.

В този проект за интериорен дизайн на кафене, искахме да покажем две гледни точки. Фирмата се занимава с внос на здравословни напитки. Нуждаеха се от заведение в което да предлагат и разпространяват продуктите си.

Интериорен дизайн на кафене с декоративен елемент от брези.

Това е помещение, което приобщихме към съществуващото фоайе. Предвидихме мека мебел в топъл, кафяв цвят. Зелените възглавнички са като допълнение на акцентът от трева. От двете му страни заложихме естествени брези.

Интериорен дизайн на кафене. Предверие.

Предвидихме помещението да остане със същото предназначение. Премахнахме и белите шкафове. Мястото обособихме, като кът със стъклени витрини за преставане на продуктите на фирмата. Отстранихме и стъпаловидният окачен таван.

Интериорен дизайн на кафене. Втори етаж.

Решихме да използваме просторът и светлината от големите витрини. Премахнахме съществуващият гранитогрес и декоративната облицовка по стените. Преместихме съществуващите Ел. комуникации и изградихме нови.

Интериорен дизайн на кафене. Визуализация на приобщена площ.

Концепцията за интериора бе, да наблегнем на красотата на естествените материали. Подът и стените проектирахме от естествено дърво. Предвидихме изграждане на част декорирана с изкуствена трева в центъра на помещението.

Интериорен дизайн на кафене с декоративен със светеща стена.

Барът в този проект за интериорен дизайн на кафене, се намира точно срещу входа. Решихме да акцентираме на зоната с контрастиращи елементи. Предвидихме зоната да бъде изградена от дърво, стъкло и много зеленина.

Интериорен дизайн на кафене. Тераса със зелена ограда.

Външната част в проекта за интериорен дизайн на кафене проектирахме, като тераса с много зеленина. За да изолираме шумът от улицата, сложихме ограда от жив плет. Бели, ратанови канапета, в комбинация със зелени, меки табуретки.

Интериорен дизайн на кафене. Визуализация на етаж 2.

Дървената ламперия, фрезовахме на различни сегменти. В получилите се улеи, заложихме декоративно осветление в лилаво. За лампите, решихме да заложим на по – нестандартен дизайн. Избрахме прожектори в черен цвят. На този етаж също предвидихме и бар за здравословни напитки.

Този идея претърпя няколко изменения и варианти. Изготвихме два тотално различни проекта. Единият е със изключително модерно звучене, изчистен дизайн и строги линии. А другият, е изцяло подчинен на природата в целият и блясък. В този интериорен дизайн на кафене, разгърнахме въображението си, показвайки две тотално различни идеи, облечени в много стил и индивидуалност.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE