• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

Интериорен дизайн на апартаменти

Интериорен дизайн на апартаменти е една от услугите, които предлагаме. Често проектираме жилища, различни по площ и стил. Независимо от квадратурата, подхождаме индивидуално към всеки проект и предлагаме на нашите клиенти само авторски интериорни решения. Без значение дали жилището ви е малко или голямо, ние ще направим точният проект, спрямо вашите изисквания.

Освен интериориорен дизайн на апартаменти, ние предлагаме и цялостно изпълнение на проекти. 3D визуализация, ремонтна и довършителна дейност, мебели и обзавеждане. Годините опит в проектирането на жилищни интериори, ни дават увереността да се справим с всякакви предизвикателства.

Интериорен дизайн на апартаменти, техните особености и не написаните правила. Всъщност, всяко жилище, било то апартамент или къща, е преди всичко дом. Единственото правило към което се придържаме е да създаваме домове, а не просто пространства за живеене.

Ако сте горд собственик на нов апартамент или искате да ремонтирате старото си жилище, не се колебайте да ни потърсите. Ние ще го преобразим според вашите нужди.

Интериорен дизайн. Силата да изразяваш себе си!

Чудите се как да сместите тричленното си семейство на петдесет квадратни метра и имате крещяща нужда да преподредите всичко? Ние знаем как. Оставете се в нашите ръце.

Как да различите добрият интериорен дизайн на апартаменти? Няма точно определение. Атмосфера, излъчване, функционалност, уют. Всичко това, в съчетание с правилните цветове и материали, правят магията наречена дизайн.

За да създадеш интериоен дизайн на апартаменти е нужно да разбереш неговите особености. Техническите познания във всяка една сфера от архитектурата и съпътстващите особености на строителството. Така създаваме проектите си. С много задълбочени познания по дизайн, обзавеждане и архитектура.

Най – трудната, но и интересна част от проектирането на такива пространства , са малките апартаменти. Те са истинско предизвикателство, както за дизайнера, така и за бъдещите му обитатели. В нашето портфолио присъстват проекти за интериорен дизайн на апартаменти, с различни квадратури.

Различни интериорни решения, които сме представили са изцяло авторски. Подчинени и реализирани, въз основа на изискванията на нашите клиенти.

ДИЗАЙНЕРСКИ ПРОЕКТИ ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ АПАРТАМЕНТИ

Лятно ухание - интериорен дизайн

Екзотика в модерен градски интериор

Интериорен дизайн в средиземноморски стил

Интериорен дизайн "Модерната класика"

Интериор на апартамент "Усещане за лекота"

Интериор на хол "Близо до природата" - Интериорен дизайн на апартаменти

Последен етаж - Интериорен дизайн на мезонет

Интериор в червено

Интериор на малък апартамент

Модерен интериор

Интериорен дизайн "Силата на контрастите"

Интериорен дизайн "Дърво и камък"

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE