• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

ПОРТФОЛИО - ЖИЛИЩЕН ИНТЕРИОР

Портфолио за авторски жилищен интериор. В InteriorSol създаваме и реализираме проекти, със силно изразена функционалност. Жилищният интериорен дизайн включва всичко до най – малкият детайл. Знаем, че всеки проект е различен, и точно за това, работим в рамките на бюджета и вкусовете на всеки собственик на жилище.

В този тип проектиране, създаваме архитектурни планове, 3D визуализации и реализация на жилищни пространства. Какво представлява проектирането на жилищен интериор: Планиране на напълно ново строителство, или обновяване на съществуващо пространство. Проектантската работа не се ограничава само до избора на цвят и обзавеждане. Често, променяме и добавяме архитектурни елементи, включително изграждане или премахване на цели стени, тавани, подови настилки, декоративни елементи, местоположението на прозорците, осветление, технологични характеристики.

В InteriorSol предлагаме жилищни проекти със стил и функционалност. Няма значение дали е ново строителство, ремонт, или редизайн. Предлагаме пълна гама от услуги, за цялостен дизайн на вашето жилище. Нашето портфолио за интериорен дизайн включва пространства с красив дизайн за всеки аспект на живота. Ние създаваме функционални работни пространства, впечатляващи развлекателни площи, и приветливи помещения за почивка и релаксация.

ИНТЕРИОРНИЯТ ДИЗАЙН Е НАЧИН НА ЖИВОТ. ПОДАРЕТЕ СИ ГО!

ПОРТФОЛИО - ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРИОР

Запознайте се с проектите ни за обществен интериор. В тази част от интериорния дизайн наблягаме на това да създадем ново лице на бизнесът ви. Тук обхващаме следните обекти: барове, ресторанти, хотели, клубове, заведения, търговски центрове, магазини, бутици, офиси. Освен с проектирането, се заемаме и с изпълнението до последната фаза. От идята до реализацията.

Общественият вътрешен дизайн, има за цел да покаже лицето на вашият компания. Селектирали сме най – интересните ни проекти, за да обхванем всички аспекти на този вид проектиране. Във всеки проект сме съчетали различни материали и цветове. Функционалността на всяко помещение е съобразена с изискванията. Максимално добър резултат със стилна визия.

За нас е важно, да подчертаем детайлите на бизнеса ви. Да създадем проект, който впечатлява.Да бъдеш разпознаваем е изключително важно, а ние в InteriorSol наблягаме точно на това в създаването на обществен интериор.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE