• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

Идеен проект

  • Home
  • /
  • Идеен проект
Проектиране. Идеен проект

КАКВО Е ИДЕЕН ПРОЕКТ

Първата стъпка за създаването на един интериор е изготвянето на идеен проект. В „InteriorSol” държим всички детайли да се уточнят в самото начало.

Ще ви предложим най-доброто решение за функционалност и разпределение, съобразено с вашите нужди и средства. За реализацията на едни интериор е необходимо да се намери допирната точка между клиента и дизайнера. Точно за това ние държим на постоянната комуникация по време на целия процес.

Един идеен проект включва много и различно точки. Като начало, искаме от вас да определите стила, който ви харесва. Дали харесвате класички или изчистен и модерен стил. Това има голямо значение при разпределението на помещенията. Класическият стил, изисква повече пространство. А модерните и изчистени линии се вписват добре и в по-малки пространства.

Идейният проект, като начална стъпка в интериорния дизайн, дава основните насоки. Познанията ни свързани с цялостната реализация на интериорни пространства, дават своята отражение в бъдещата работа по проекта. Нашите идеи скицираме и представяме, чрез схематични чертежи. Спазваме всички изисквания в архитектурен и технически план.

ЗАЩО ИДЕЕН ПРОЕКТ

Когато сме уточнили стилът ви и начина по който искате да изглежда интериора, пристъпваме към изготвянето на идеен проект. На него се обособяват отделните зони и се фиксират размерите на обзавеждането. Видовете мебели, осветление и всички останали детайли.

Преценяваме дали да направим преустройство или да преместим съществуващи стени. До колко можем да преместим и усвоим водопровода и канализацията, съобразно с новите изисквания.

Като цяло идеен проект означава, съвкупност от добра идея и възможната и реализация. Това прави интериорът завършен. Последващият авторски надзор е важна част. В най – добрият случай е добре да се осъществява от интериорния дизайнер, изготвил проекта.

Гарантирано добри резултати и оптимизиране на време и средства. Ние осигуряваме всички тези услуги. Професионалният ни екип е в основната роля на изпълнителя на вашият интериор.В основата на отлично стикованите действия след това, а именно: подбор на материали, 3D визуализация и реализация, стои отличната идея за идеен проект на интериор.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE