• Потърсете ни на: +359 885 23 86 86
  • Пишете ни: office@interiorsol.com
  • Работно време: 09:00-18:00

Дизайн на кафене. Необятно пространство със стил.

  • Home
  • /
  • Дизайн на кафене. Необятно пространство със стил.

Дизайн на кафене – пъстрота, свежи акценти и закачливи детайли. Едно място, вплитащо минало и бъдеще. Заведение, имащо за цел да направи учебният процес, приятен и забавен. Помещението е част от сграда с много функции свързани главно с учебна дейност. Задачата ни бе да дадем нов облик на съществуващото пространство. Динамичното ежедневие и жаждата за информация, прави всеки наш ден пъстър. Точно както този закачлив дизайн на кафене.

ИНТЕРИОР НА КАФЕНЕ - ЗАКАЧЛИВA ИСТОРИЯ С МИНАЛО

Дизайн на заведение

Изискванията на собственика, бяха да запазим съществуващите Интернет символи. Решихме да акцентираме точно на тях. Буквите са изработени по проект и боядисани в грабващи цветове. Окачени на въжени конструкции с цел олекотяване на цялостната визия.

Дизайн на заведение -2

Подовата настилка с винтиж елементи ни изпраща в едно отминало време. Жълтият прозорец символизира новото начало и желанието за знание. Един добър стимул с весела закачка. Осветителните тела, също са индивидуално решение от специален материал.

Дизайн на кафене-3

Канапетата са подвижни и могат да се местят според нуждите на посетителите. Цветовата гама е спокойна с присъствие на цветни краски, в унисон с обзавеждането. Щорите си кореспондират с осветителните тела. И несъмнено внасят баланс в експлозията от краски в този дизайн на кафене

Дизайн на заведение-4

Закачалките са друг интересен елемент. И в тях има доста символика и препратки от старо, към ново. Освен с практичната си роля, те чудесно се допълват с останалите елементи в помещението.

Дизайн на кафене-5

Барът е в главната роля. Събрал в себе си духът на няколко поколения. Оставихме отворена долната част. Колекцията от книги би привлякла вниманието на всеки. Цялата конструкция е изработена от специален материал, с високо устойчиво покритие. Скритото осветление придава загадъчен чар на интериора.

Дизайн на заведение-6

Масите предвидихме от лесен за поддръжка материал и в същото време в красиво гланцово покритие. Столовете на бара са от масивна дървесина, боядисана в цвят. Ниските столове кореспондират с цветовото решение на заведението. Цялостната концепция за модерно, привличащо погледите място за знания, съчетахме в проекта за дизайн на кафене.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE